Julius Constantinescu, București: „În Cluj ori plătești chiria, ori mănânci. Așa de prost și de scump ca-n Cluj n-am mai mâncat din ’93 la Costinești”

Updated on martie 14, 2021 Au o problemă restaurantele cu ce pun în farfurii? Sunt chiar așa proaste calitativ și scumpe? Scriitorul Julius Constantinescu din București a rămas dezamăgit de experiența culinară din Cluj.

Julius Constantinescu: „În Cluj ori plătești chiria, ori mănânci. Așa de prost și de scump ca-n Cluj n-am mai mâncat din ’93 la Costinești. După o lună în care am comandat aproape de peste tot, singura chestie care și-a meritat banii a fost pizza de la Artizan. Cine vrea ieftin să meargă în Dubai. Foarte fină mâncarea la Cluj, am făcut două crize de bilă intr-o lună.”

Julius Constantinescu, București: „În Cluj ori plătești chiria, ori mănânci. Așa de prost și de scump ca-n Cluj n-am mai mâncat din '93 la Costinești” 1
(foto arhiva)

Traian Berbeceanu: „Sau stai la Beiuș și mănânci la Cluj”

Tanya B.: Bogdan Paun Era o vorbă “pe vremea lui ceașcă ” Cluj oraș frumos ,te duci cu trenul ,te’ntorci pe jos !!
Siserman Paul: Fara a avea intentia de a jigni pe nimeni….
Toata lumea critica Cluj-Napoca dar toti isi dorec sa vina macar pentru un Weekend aici, daca nu chiar sa se mute.
Pai cum era cu, catalogarea “provincialii astia”? 😂
Acu’ nu va permiteti sa mancati sau sa locuiti in “provincie”? 😂
Sa imi fie cu iertare daca am suparat pe cineva.

Laura P.: De aia a slăbit fie-mea de când e masterandă-n Cluj?
Tatiana B.: Nu compara Dubaiul cu Clujul. Mai ieftin este primul!

Suciu M.: Încă un an de carantina și scad chiriile.. Pt munca online nu i trebuie locații în centrul Clujului..

Florentina P.: La sfârșitul anilor ‘ 90 se mânca super bine la Cluj, porțiile veneau în castroane, nu farfurii. Of, mi-e rușine pentru că n-am mai mâncat de atunci la restaurant în Cluj, între timp am prieteni foarte gospodari in Cluj, dar ar trebui și lor, localurilor, să le fie un pic jenă pentru că au scăzut raportul pret/calitate/cantitate.

Bindea A.: Eu mananc la “Varzarie” din anul 1976! Ne-am dat “aluia”! Auzi “pasta fresca artigianale” la Cluj! De “varza a la Cluj” n-ati auzit! Daca mergeti pe trotinete electrice…..

error: Content is protected !!