Cluj. Poliția le-a amendat pe femeile din PSD care au chefuit de 8 Martie, la Beliș, în pline restricții de pandemie

Updated on martie 9, 2021 Petrecăreții de la un chef de 8 martie organizat la Beliș au fost amendați cu 6.250 lei, în total, pentru nerespectarea legislației din timpul pandemiei.

„În cursul serii de luni, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane.

Cluj. Poliția le-a amendat pe femeile din PSD care au chefuit de 8 Martie, la Beliș, în pline restricții de pandemie 1

Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii.

În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei.

Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

Ce de la stiridecluj.ro spun că petrecerea a fost organizată de cei de la PSD. Imaginile au fost postate pe facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș, iar în imagini apare și Ramona Șopătirean, șefa zonei de munte din Cluj a PSD -ului. Petrecerea a început luni după-amiaza, iar Claudiu Gânscă a urat un sincer: ”La mulți ani, doamnelor!”.

error: Content is protected !!