Cluj. O angajată a unui supermarket turdean a fost bătută de o femeie venită de pe stradă!

Updated on martie 9, 2021 Denisa, o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Turda, s-a prezentat la I.M.L. Cluj, după ce a fost bătută de o femeie în timp ce se afla la muncă într-un hypermarket turdean.

Ea a reclamat faptul că a fost atacată din senin de o femeie intrată în magazin.

Cluj. O angajată a unui supermarket turdean a fost bătută de o femeie venită de pe stradă! 1

„Tocmai aranjam cafeaua pe un raft, când, brusc, m-am trezit abordată de o femeie – între 40 şi 45 de ani – pe care o ştiam doar din vedere, clientă a noastră, cu care nu schimbasem, până atunci, măcar o vorbă, darmite să fi avut vreo discuţie în contradictoriu.

Mi-a zis doar atât: „Tu eşti?” Apoi, fără să mai spună ceva, m-a trântit la pământ şi a început să mă lovească. Am căzut rău, dând cu capul şi umărul de gresie, iar norocul meu a fost că m-au salvat, din braţele ei, oamenii de ordine şi soţul, tocmai când mă pocnea mai abitir!”, a declarat femeia pentru bzc.ro.

„În tot acest timp, când poliţiştii o duceau pe atacatoare într-o încăpere alăturată, aceasta urla la mine şi mă ameninţa cu bătaia, spunându-mi că mă va distruge, imediat ce va scăpa de acolo.

Acest fapt mă face să cred că individa respectivă – ori m-a confundat cu cineva, ori are probleme cu capul, fiindcă nu pot să-mi explic nicicum ce i-o fi căşunat tocmai pe mine.

De asemenea, analizând faptele, am realizat că respectiva venise direct din stradă, hotărâtă să mă atace şi nu cumpărase nimic de la noi, avea coşul gol”.

error: Content is protected !!