(Video) Fiica lui Emil Boc, Cezara Boc, ține lecții de drept pe TikTok. Are 190 de mii de urmăritori și milioane de vizualizări

Updated on martie 5, 2021 Cezara Boc, absolventă de Drept UBB Cluj, prezintă lecții de drept pe TikTok. Fiica lui Emil Boc are 190.000 de urmăritori, iar unele clipuri au și peste 1 milion de vizualizări.

Cel mai de succes video este cel în care Cezara Boc imită o profesoară și un elev, vorbind despre pedepse și sancțiuni pe care le ristă profesorii abuzivi.

(Video) Fiica lui Emil Boc, Cezara Boc, ține lecții de drept pe TikTok. Are 190 de mii de urmăritori și milioane de vizualizări 1

”A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni.

Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare.”, a povestit Cezara Boc pentru Clujust.ro.

Tânăra nu face bani din TikTok și nici nu s-a gândit la asta. ”Pe TikTok nu primești bani. Nu am privit-o niciodată așa, nu m-am gândit să fac bani online, ci mai mult de distracție.”, ne-a spus Cezara Boc, care este consilier juridic la un cabinet notarial.

@cezikezizezi#foryou #drept #romania #law♬ original sound – cezi

Cezara Boc, fiica cea mare a primarului Emil Boc, a absolvit Facultatea de Drept UBB Cluj în 2019.

error: Content is protected !!