(Foto) Cluj: Dotări de ultimă generație. Emil Boc anunță că o nouă firmă de salubritate intră pe străzi de luni

Updated on februarie 27, 2021 O nouă firmă de salubritate STRADALĂ, Supercom S.A., își începe de luni activitatea în Cluj-Napoca, în zona de vest a orașului, în locul fostului Rosal.

„Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală.

(Foto) Cluj: Dotări de ultimă generație. Emil Boc anunță că o nouă firmă de salubritate intră pe străzi de luni 1 (Foto) Cluj: Dotări de ultimă generație. Emil Boc anunță că o nouă firmă de salubritate intră pe străzi de luni 2 (Foto) Cluj: Dotări de ultimă generație. Emil Boc anunță că o nouă firmă de salubritate intră pe străzi de luni 3 (Foto) Cluj: Dotări de ultimă generație. Emil Boc anunță că o nouă firmă de salubritate intră pe străzi de luni 4 (Foto) Cluj: Dotări de ultimă generație. Emil Boc anunță că o nouă firmă de salubritate intră pe străzi de luni 5

Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante,
curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare.

Așteptăm o „competiție a curățeniei” între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Bratner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a transmis primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!