Cluj: Doi tineri care s-au cunoscut la UNTOLD își spun povestea de dragoste din care s-a născut acum un copil

Updated on februarie 24, 2021 Octavian și Nicoleta sunt doi tineri care s-au cunoscut la UNTOLD, în 2018, și de atunci împărtășesc o minunată poveste de dragoste. Mai mult, în acest an, pe 9 februarie, Nicoleta și Octavian au devenit părinții unui băiețel minunat, perfect sănătos.

În august 2018, o gașcă mare, ca multe altele, se aduna în Cluj-Napoca să se distreze la festivalul UNTOLD și să trăiască experiențe memorabile. Câțiva din gașcă se știau deja între ei, iar alții abia făceau cunoștință. Octavian și Nicoleta s-au întâlnit atunci pentru prima oară și a fost dragoste la prima vedere între ei. Distracția cu prietenii lor, pe muzica preferată, a început să capete o frumusețe și o însemnătate și mai mare în timp ce Nicoleta și Octavian simțeau fluturi în stomac și începeau să dezvolte o relație deosebită, scrie stirileprotv.ro.

Cluj: Doi tineri care s-au cunoscut la UNTOLD își spun povestea de dragoste din care s-a născut acum un copil 1

Dupa 5 zile de neuitat, petrecute pe tărâmul UNTOLD, tinerii au revenit la viețile lor, în București. La scurt timp, cuplul a decis să facă un pas important și să se mute împreună.

Conexiunea uimitoare dintre ei, visurile și planurile comune i-au dat avânt lui Octavian să își ia inima în dinți și să cumpere un inel, pentru a o cere pe Nicoleta în căsătorie.

,,Emoționantă! Nu a fost exact cum s-ar fi așteptat el, pentru că el avea planuri mari, dar n-a rezistat și m-a cerut acasă. Trebuia sa mergem la Viena și să mă ceara acolo, doar că nu a mai rezistat și a zis: ,,știi ceva, eu nu mai pot!” povestește Nicoleta râzând.

,,De fapt a fost de două ori. O dată atunci când m-am dus să iau inelul cu o prietenă de-a ei, l-am luat și când am ajuns acasă eram eu mai entuziasmat decât ea. Bine, ea nu știa nimic, habar n-avea și eu tot stăteam așa ca pe ace și ea mă tot întreba ce ai pățit, ce e în neregulă, ce s-a întâmplat și așa mai departe și atunci în capul meu eu am zis băi, ori că stau o săptămână până ajung la Viena ori că o fac acum, tot aia este. Și am făcut-o atunci oficial, acasă, și când am ajuns la Viena am zis că dacă tot am plănuit-o pentru aici, hai să o facem și aici și atunci am cerut-o și acolo, încă o dată” completează Octavian.

Ce le-a lipsit celor doi tineri în pandemia anului 2020 au fost libertatea de mișcare, vacanțele, plimbările, ieșirile în oraș fără restricții și festivalul UNTOLD, la care au participat în fiecare an și care pentru ei are acum o semnificație aparte. Însă faptul că se pregăteau să devină părinți și cel mai important era să aibă grijă de ei și de bebelușul dornic să vină pe lume le-a domolit din doruri. Asta nu înseamnă însă că nu visează la vremurile în care vor pleca din nou în vacanțe, de acum înainte în formulă de trei, și vor participa din nou la evenimentul lor preferat – UNTOLD. Pe cel mic îl pregătesc încă de pe acum pentru festival și ascultă împreună seturile preferate de la mainstage.

error: Content is protected !!