Cluj: Participă la crosul caritabil “Alerg pentru mama”. Are ca scop sprijinul financiar al mamelor copiilor diagnosticați cu cancer

Updated on februarie 22, 2021 Crosul caritabil “Alerg pentru mama”, organizat de către Asociația AMiCUS Cluj-Napoca va avea loc în data de 7 Martie, având ca scop anul acesta sprijinul financiar al mamelor copiilor diagnosticați cu cancer.

Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui să fie ultima grijă, însă de multe ori aceștia nu reușesc să ajungă din lipsa resurselor financiare.

Cluj: Participă la crosul caritabil “Alerg pentru mama”. Are ca scop sprijinul financiar al mamelor copiilor diagnosticați cu cancer 1

Din acest motiv, prin intermediul acestui eveniment, banii strânși vor merge către Asociația „Magic”, asociație care se întâlnește zilnic cu astfel de cazuri, ajutând părinții să reducă din costurile ridicate din perioada bolii. Mii de lei sunt cheltuiți zilnic de către părinți pentru transport, astfel banii adunați vor fi direcționați asociației pentru a ajuta copiii și mamele sa ajungă mai ușor la spital.

Dacă până acum pandemia a adus doar dezavantaje, noi am ales să privim oportunitățile, motiv pentru care anul acesta vom oferi două modalități de participare:

Prima modalitate constă din alergarea pe un traseu ales și semnalizat de către Organizator, în pădurea Făget din Cluj-Napoca și a doua modalitate presupune un traseu liber ales, pentru participanții care doresc să alerge în localitatea de domiciliu/reședință.

Probele pe care le poți alege sunt următoarele:
– Copii între 5-14 ani: 500 m – 30 lei
– Individual: 3 km – 50 lei
– Individual: 5 km – 50 lei

Formular de înscriere:
https://forms.gle/hfroavWyy6ob8DQu8

CONT Banca Transilvania,
Nume: CHECHERIȚĂ CLAUDIA-TEODORA
IBAN: RO68BTRLRONCRT00T3025402

error: Content is protected !!