Cel mai ofensiv CFR Cluj! Campioana a stabilit un record la meciul cu Gaz Metan

Updated on februarie 22, 2021 CFR Cluj a reușit să câștige meciul cu Gaz Metan Mediaș, o partidă în care a dominat copios. De altfel, a fost cel mai ofensiv CFR din acest sezon.

La partida de duminică clujenii au stabilit un record

Cel mai ofensiv CFR Cluj! Campioana a stabilit un record la meciul cu Gaz Metan 1

Campioana a avut 20 de șuturi, dintre care 12 au fost pe poarta lui Buzbuchi. A fost partida cu cele mai multe șuturi cadrate jucată în Liga 1 de CFR, în actualul sezon. În partida cu FC Voluntari, CFR a avut 22 de șuturi spre poartă, dar numai 8 au fost cadrate.

Îmbunătățirea jocului ofensiv a fost unul dintre obiectivele lui Edward Iordănescu, după ce a preluat echipa. Din punct de vedere al jocului, cifrele arată că antrenorul a reușit asta, dar echipa suferă în continuare la finalizare. CFR-ul lui Iordănescu are tot o medie de 1 gol marcat pe meci, așa cum avea și CFR-ul lui Dan Petrescu, în Liga 1. Asta cu toate că numărul șuturilor pe poartă a crescut, scrie prosport.ro.

Media șuturilor pe poartă a crescut cu 1,2 șuturi pe meci, în perioada Edi Iordănescu, față de perioada Dan Petrescu, așa cum a crescut și numărul paselor, cu aproape 100 de pase în plus pe meci.

În același timp, Iordănescu se poate lăuda că a îmbunătățit și partea defensivă, punctul forte a lui Petrescu.

Asta pentru media de goluri primite în Liga 1 cu noul antrenor este de 0,46/meci, în timp ce vechiul antrenor a avut în acest sezon o medie de 0,54 goluri primite/meci.

error: Content is protected !!