Voce de aur! A impresionat la ROMANII AU TALENT. Florin Călinescu: „Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj

Updated on februarie 21, 2021 O  tânără de 17 ani, din Alba Iulia a impresionat juriul de la Românii au Talent.

Diana Rad nu are pregătire în muzică, dar are „o voce de înger”, așa cum a apreciat Alexandra Dinu.

Voce de aur! A impresionat la ROMANII AU TALENT. Florin Călinescu: „Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj 1

De altfel, adolescenta a fost îndrumată de Florin Călinescu să vină la Cluj, la Conservator.

„Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj. Tu ai biserica în tine, oriunde te vei duce. Du-te și pe drumul ăsta, al muzicii, tot lucrarea Domnului o vei face”.

Smiley: „Cânți senzațional! Smiley. Ești extrem de talentată și cu ajutorul potrivit vei ajunge foarte departe. Ai o voce foarte frumoasă, sper să găsești profesorul potrivit și dacă alegi drumul muzicii să ajungi cât mai departe”

Andra: „Cea mai frumoasă aventură este cea pe care o visezi. Să nu amâni, să trăiești momentul, să își împlinești visul. Du-te pe drumul acesta. Se simte când omul cântă din suflet. Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai druit emoție.

Alexandra Dinu: „Ai o voce superbă și emoționantă. M-a dus cu gândul la îngeri. Cam așa cred că sună vocea unui înger. Ești minunată.”

error: Content is protected !!