Avocat din Cluj, la un pas de moarte într-un pârâu! A fost resuscitat de un medic aflat în timpul liber

Updated on februarie 21, 2021 Un avocat clujean, Ciprian Păun, a fost salvat ieri de un medic aflat în timpul liber. Avocatul a căzut într-un pârâu din zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud și a intrat în stop cardio-respirator.

El a primit primul ajutor și a fost salvat de la morte de la un medic aflat în timpul liber.

Avocat din Cluj, la un pas de moarte într-un pârâu! A fost resuscitat de un medic aflat în timpul liber 1

„Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardiorespirator, după câteva minute de aplicare a protocolului”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Avocatul a fost preluat de echipajele SMURD de terapie intensivă, ulterior de elicopterul de la baza aeriană Jibou și transportat de urgență la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. “A fost stabilizat și predat conștient și cooperant, cu hipotermie, echipajului de pe elicopterul SMURD“, au mai precizat cei de la ISU Bistriţa-Năsăud.

Ciprian Păun a transmis un mesaj de mulțumire

“Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!”,

error: Content is protected !!