Video Cluj. Așa se dărâmă garajele în Mănăștur. 1500 de garaje au fost demolate în Cluj

Updated on februarie 11, 2021 Până la finalul lunii martie locuitorii din Mănăştur trebuie să-și dărâme garajele, potrivit somațiilor trimise de Primărie.

Demolarea garajelor voluntar este mult mai ieftin în condițiile în care Primăria taxează cu 4,000 de lei operațiunea de demolare. Alții demolează voluntar speriați că vor pierde și dreptul la un loc de parcare în oraş în cazul în care nu şi-ar demola garajele la timp.

Video Cluj. Așa se dărâmă garajele în Mănăștur. 1500 de garaje au fost demolate în Cluj 1

Unii au avut în garaje mici ateliere de reparaţii sau spaţii generoase de depozitar, rampe auto ca la service, dar la pas prin Mănăştur, în spatele blocurilor de pe strada Primăverii, a celor de pe Calea Mănăştur, pe Aleea Padin sau pe Micuş priveliştea e aceeaşi: garajele dispar şi e curat ca în palmă în urma demolatorilor, potrivit Ziua de Cluj. 

Până în acest moment, avem demolate 1.500 de garaje, avem somaţii pentru peste 925 de proprietari de garaje, în etapa a doua, trimise chiar din noiembrie, termenul limită fiind martie. După această dată, intervenim noi să le demolăm.

Am avut o situaţie bună în cartierul Între Lacuri, unde am demolat deja 352 de garaje şi am amenajat deja toată zona cartierului, vom trece deja la etapa a doua, unde sunt deja trimise somaţiile, undeva la 160 de garaje.

Vreau să spun că au mai rămas câteva enclave de garaje în fiecare zonă unde am demolat, pentru că situaţia juridică a terenurilor nu este clară.

Pe Titulescu avem speţe de genul acesta, în cartierele Mănăştur şi Între Lacuri, lucrăm la o procedură de expropiere ca să nu mai rămână enclave şi să avem zone curate“, a declarat zilele trecute viceprimarul Dan Tarcea.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!