Cluj: Moarte suspectă. Asistentă medicală găsita fără suflare într-un pârâu

Updated on februarie 10, 2021 O asistentă medicală a fost găsită fără suflare într-un pârâu ce traverseaza localitatea Vad, din județul Cluj. Soțul femeii este cel care a găsit-o.

Acesta a observat ca femeia lipseste. A pornit in cautarea acesteia, iar in jurul orei 19, a gasit-o in albia paraului, la aproximativ 100 de metri distanta de casa.

Cluj: Moarte suspectă. Asistentă medicală găsita fără suflare într-un pârâu 1

A scos-o din apa, a sunat la 112, iar mai apoi a incercat sa ii acorde primul ajutor, incepand chiar manevre de resuscitare pana la sosirea medicilor. Acestea au fost continuate si de echipajul ambulantei, insa, din nefericire, fara rezultat, scrie dejeanul.ro.

Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicina Legala în vederea efectuării necropsiei, în urma acesteia stabilindu-se faptul că decesul a survenit in urma înecului.

Pe trupul femeii au fost gasite si cateva escoriatii proaspete, dar medicii legisti au stabilit ca acestea au fost provocate de cazatura in parau.

Conform datelor de pana acum, nu exista suspiciuni cu privire la moartea acesteia, totul fiind cel mai probabil un accident nefericit. Anchetatorii cred ca femeia s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut cu fata in apa, fara ca cineva sa fie prin preajma pentru a o ajuta.

error: Content is protected !!