CFR Cluj l-a transferat pe „Rooney”. “Pasator desăvârșit, viziune de joc remarcabilă”

Updated on februarie 8, 2021 CFR Cluj a ajuns la un acord cu internaționalul ofensiv islandez Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani), care a evoluat ultima oară în Kazahstan, la Astana.

Islandezul este primul jucător transferat de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României este aproape de a-l readuce și pe Mihai Bordeianu, de la Al Qadisiyah, anunță Digi Sport.

CFR Cluj l-a transferat pe „Rooney”. "Pasator desăvârșit, viziune de joc remarcabilă" 1

„CFR este o echipă bună, am auzit doar lucruri pozitive despre acest club, despre oraș. Pentru mine a fost o decizie ușoară să mă alătur echipei. Cred că sunt un jucător care muncește din greu, încerc să dau totul pentru echipă, să marchez, să ofer pase decisive. Toti îmi spun «Rooney» , asta e porecla mea”, a declarat Runar pentru site-ul oficial al clubului, potrivit GSP.

Clubul CFR Cluj:
Clubul CFR 1907 Cluj și FC Astana, formație din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Rúnar Már Sigurjónsson.

Cu o vastă experiență în primele eșaloane din Islanda (Valur Reykjavík), Suedia (GIF Sundsvall), Elveția (Grasshopper Zürich și FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Rúnar Már Sigurjónsson (30 de ani) a câștigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa țării din Asia Centrală (2020).

Pasator desăvârșit, cu o viziune de joc remarcabilă în linia mediană, Rúnar se laudă și cu o serie de goluri spectaculoase marcate de-a lungul carierei, în ultimii ani fiind jucător-cheie la FC Astana, fosta adversară a echipei noastre în preliminariile Ligii Campionilor 2019-20.

Având 29 de meciuri și un gol în naționala Islandei, noul membru al familiei CFR a făcut parte din lotul nordicilor care a uimit o planetă întreagă la EURO 2016. Om de bază la ultimele jocuri ale Islandei, Rúnar a jucat și în „barajul” pentru EURO 2020 împotriva României.

Multă baftă, Rúnar, la cât mai multe trofee în tricoul vișiniu!

error: Content is protected !!