Cluj. Adrian Papahagi de la UBB acuzat de sadism de un profesor de la UBB, în cazul bebelușului înecat la botez. „Probabil că, în alt colț de țară, neștiut presei și activiștilor, un alt copilaș se va fi înecat în cadă”

Updated on februarie 2, 2021 Adrian Papahagi și-a dat cu părerea despre copilașul înecat de preot la botez cu o comparație sadică, după cum spune profesorul Ciprian Mihali de la UBB.

Adrian Papahagi: „Un copil s-a înecat la botez, printr-un trist și regretabil accident, care este investigat în acest moment. Dumnezeu să-l odihnească!
Totuși, zeci de milioane de alți copii, printre care cam toți locuitorii României din acest moment, au supraviețuit botezului. Se pare deci că nu e chiar așa o practică riscantă.

Cluj. Adrian Papahagi de la UBB acuzat de sadism de un profesor de la UBB, în cazul bebelușului înecat la botez. „Probabil că, în alt colț de țară, neștiut presei și activiștilor, un alt copilaș se va fi înecat în cadă” 1

Probabil că, în alt colț de țară, neștiut presei și activiștilor, un alt copilaș se va fi înecat în cadă. N-am auzit de petiții pentru interzicerea băii pruncilor (operație care, spre deosebire de botez, se petrece zilnic).

Dar cum să rateze anticreștinii ocazia de-a mai înfiera puțin Biserica, și de-a cere să se mai interzică ceva?

Tudor Duică: „Dacă un om de cultură poate scrie așa ceva…
O comparație de doi bani și de un sadism incredibil. Domnu intelectual Papahagi, când îi faci baie copilului îl bagi cu capul sub apă, chiar și atunci când plânge, de 3 ori? Îl lași să înghită/inhaleze apă că așa ți se pare ție “creștinesc”?

E plină România dă intelectuali ca tine care pot să justifice orice, oricând. Dacă asta înseamnă să fii creștin atunci mai bine mă lipsesc, mulțumesc.
Și nu, un copil nu s-a înecat ! A fost înecat, e o mare diferență, de către un preot inconștient. Se numește ucidere din culpă…”

Ciprian Mihali: „Împărtășesc cu Tudor Duică impresia de sadism, de lipsă de umanitate, pe care o transmite această postare. Nu orice poate și nu orice trebuie să fie justificat: există vinovății individuale și există responsabilități colective care trebuie identificare, astfel încât astfel de omoruri din culpă să nu se mai întâmple”.

error: Content is protected !!