(Video) Se construiește la Cluj! Cum va arăta cel mai mare proiect imobiliar din România: 10.000 de apartamente, mall, hoteluri, birouri și şcoli

Updated on ianuarie 26, 2021 Cel mai mare proiect imobiliar din România, denumit Transilvania Smart City, este pregătit de lansare. Acesta va include 10.000 de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, un hotel şi un aparthotel, spaţii de birouri, parcuri şi săli de conferinţă.

Cel dintâi lot, de 800 de locuințe, va fi gata în maximum doi an.

(Video) Se construiește la Cluj! Cum va arăta cel mai mare proiect imobiliar din România: 10.000 de apartamente, mall, hoteluri, birouri și şcoli 1

„Primele 800 de locuințe din proiectul Transilvania Smart City vor fi gata în maxim 24 de luni. Ne-am gândit să-ți arătăm un colțișor din cartierul pe care l-ai putea numi acasă”, a transmis dezvoltatorul.

Prima etapă, a cărei construcţie a început în ianuarie, se va desfăşura pe trei hectare şi va include 800 de apartamente, un aparthotel, creşă, magazine, cafenea, restaurante, sală de sport, bancă, un magazin Lidl şi un parc.

Lucrările de construcţie pentru această primă etapă sunt estimate să fie încheiate în 18-24 de luni. Mall-ul va avea o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi.

Livrările la domiciliu în interorul acestui mega-complex vor fi făcute cu ajutorul dronelor, iar din cartier se va putea ajunge la aeroport, aflat la 1 kilometru distanţă, cu telegondola, a declarat pentru Profit.ro Ştefan Berciu, proprietarul SDC Imobiliare, firma care dezvoltă proiectul alături de o serie de fonduri de investiţii străine.

Transilvania Smart City este conceput ca un mic oraş în care vor circula autobuze electrice, şoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare şi zgomot vor fi identificate prin senzori.

error: Content is protected !!