Un medic din Cluj desființează medicamentul minune care ar distruge COVID-ul în două zile. „Are efecte cancerigene prin acumularea în organism”

Updated on ianuarie 26, 2021 Un nou scandal a izbucnit privind un medicament care ar fi eficient în lupta anti-COVID. Este vorba de Ivermectina despre care unii medici spun că este eficient iar unii medici veterinari spun că nu este pentru consum uman, este chiar cancerigen.

Specialistul în Boli Infecțioase, Ion Alexie, medic în America, a povestit despre experiența sa cu Ivermectina, un medicament cu care se tratează preventiv împotriva noului coronavirus.

Un medic din Cluj desființează medicamentul minune care ar distruge COVID-ul în două zile. „Are efecte cancerigene prin acumularea în organism” 1

Medicul a explicat că atât el, cât și pacienții săi urmează tratament cu acest medicament, rezultatul fiind unul excepțional. Potrivit specialistului, de la începutul lunii ianuarie și până în prezent, peste 50 de pacienți s-au vindecat și au evitat internarea la Terapie Intensivă, informează playtech.ro.

„Iau Ivermectină lunar, nu numai eu, ci şi foarte mulţi medici. Previne îmbolnăvirea, dar nu neapărăat prin generare de anticorpi, aşa cum face vaccinul.

Nivelul de Ivermectină rămâne în corpul nostru multe săptămâni şi nu se poate multiplica în celulele noastre, pentru că Ivermectina blocheză nişte proteine numite importine, care importă fragmente din virus în nucleu şi în citoplasmă şi nu-l mai lasă să se multiplice.

Din septembrie până în ianuarie am tratat foarte puţini pacienţi, pentru că spitalul ne-a blocat Ivermectina, pentru că National Institute of Health nu era de acord s-o folosim.

Din 15 ianuarie am 50 pacienţi majoritatea au plecat, mai am câţiva în spital. I-am pus pe toţi din prima zi pe Ivermectină. Din cei 50 nu a ajuns niciunul la ATI, starea sănătăţii niciunuia nu s-a deteriorat – şi-i urmăresc cu atenţie”, a transmis medicul.

Dragoș Damian, directorul celui mare mare producător de medicamente din România, “Terapia Cluj”, a dezvăluit că vrea să doneze statului român 50.000 de tablete de Ivermectină.

Noi am studiat situația din Statele Unite, cele două studii, vedem că există tot mai multă receptivitate față de acest produs, nu există studii clinice suficiente, există studii randomizate și studii observaționale, dar nu sunt suficiente în acest moment, dar dacă este nevoie putem să aducem și cantități de Ivermectină”, a transmis Dragoș Damian.

Porivit unui studiu realizat de Universitatea Monash, acest medicament antiparazitar, disponibil în toată lumea, ar putea distruge ARN-ul viral în doar două zile.

„Am descoperit că doar o doză ar putea distruge tot ARN-ul viral (pe scurt, distruge tot materialul genetic al virusului) în 48 de ore. În plus, în doar 24 de ore, o parte semnificativă din el dispare”, a explicat medicul Kylie Wagstaff de la Institutul din cadrul Universității Monash, potrivit News.com.au.

Petru Antonio Muresan, medic veterinar din Cluj: „IVERMECTINA pentru TO(N)ȚI!
Văd că apar tot mai multe postări cu antidotul minune pentru Covid-19: Ivermectina. Antivacciniștii și alți atoateștiutori de pe paginile de socializare promovează această substanță ca medicamentul care vindecă instantaneu cumplita pandemie. Din nefericire, am văzut chiar colegi de breaslă că promovează asta cu îndârjire. De aceea m-am hotărât să aduc aici lămuriri esențiale pentru toți cunoscuții care îmi citesc postările.

În primul rând să vă zic că inițial și eu am fost antivaccinare, pentru că nu aveam suficiente informații și nu mi-a plăcut ideea cu obligativitatea vaccinării! Acum, după ce am studiat, citit și documentat puternic în ultimele 30 de zile, atât de pe surse oficiale cât și fanteziste, pot spune cu certitudine că mă voi vaccina.

Pentru că, deși există riscuri pe termen mediu și lung, nimeni nu poate fi sigur azi de efectele secundare ale vaccinului, aceste riscuri sunt MULT mai mici decât riscul de a contacta virusul și a face o formă gravă, chiar letală de boală.

Și acum să lămuresc cu IVERMECTINA. Este o substanță activă descoperită în 1975 și aprobată pentru uz veterinar în 1981. Ea are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, fiind eficace în combaterea paraziților interni ( generic – viermi), cu excepția Fasciolei ( viermele de gălbează) și paraziților externi: Pureci, căpușe, păduchi și râie.

Există se pare și un produs de uz uman – Stromectol, pe care, personal nu l-am văzut în nici o farmacie la noi. Nu cunosc nimic despre acest produs.

Cât despre utilizarea ivermectinelor de uz veterinar, idiferent de formă de prezentare, în tratamentul Covid-19 NICI NU POATE FI VORBA! Chiar dacă această substanță are și un efect imunostimulator la animalele tratate este pur și simplu un antiparazitar, deci NU omoară virușii ( virusurile).

În plus noi, medicii veterinari avem stabilite clar protocoale privind administrarea la animale. Acestea prevăd un timp de așteptare, de la administrarea Ivermectinei la animal până la consumul de produse, carne, lapte, ouă, de la animalul respectiv ( de obicei mai mari de 30 de zile). Pentru că s-a constata că deși foarte bun ca antiparazitar, Ivermectina are efecte cancerigene prin acumularea în organism.

Iată de ce dragi prieteni și cunoscuți NU vă tratați după zvonuri și surse. Singura cale sigură de a evita infecția cu Covid-19 rămâne vaccinarea!

error: Content is protected !!