Cluj Napoca și alte 15 localități rămân în scenariul roșu. Lista completă

Updated on ianuarie 26, 2021 În urma analizei situației epidemiologice generată de coronavirusul SARS-CoV-2, a adresei Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj privind rata incidenței cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile la 1000 de locuitori, pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Cluj, CJSU a aprobat Hotărârea nr. 4, prin care se stabilesc următoarele:

În unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Cluj, prevăzute în Anexa nr. 3 la hotărâre, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 de locuitori, se prelungește valabilitatea măsurilor dispuse prin Hotărârea CJSU Cluj nr . 2/13.01.2021, pe încă o perioadă de 14 zile, începând cu data de 27.01.2021 ora 00.00.

Restaurantele și cafenelele vor putea funcționa în continuare doar la exterior. Este permisă servirea la interior doar a clienților care sunt cazați în pensiuni și hoteluri.

De asemenea, evenimentele publice și private sunt interzise, iar sălile de spectacole sau cinema rămân închise pentru încă 14 zile.

Cluj Napoca și alte 15 localități rămân în scenariul roșu. Lista completă 1

Măsurile se aplică în Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Aghireșu, Baciu, Băișoara, Cămărașu, Feleacu, Florești, Gârbău, Iclod, Mărișel, Negreni, Petreștii de Jos, Ploscos, Poieni și Sic, unde incidența cazurilor de COVID la mia de locuitori, cumulată la 14 zile, depășeste pragul de 3.

error: Content is protected !!