(Foto) Zona Crepusculară din Florești. „Al doilea pe ziua de azi. Hai băieți ca se poate”

Updated on ianuarie 21, 2021 Oamenii de știință sunt invitați să cerceteze motivele pentru care șoferii de basculantă sunt atrași de gropile de pe un câmp din Florești.

Pe grupul de Facebook Traiesc in Floresti – Cluj Alin S.: „Al doilea pe ziua de azi. Hai băieți ca se poate”
(Foto) Zona Crepusculară din Florești. „Al doilea pe ziua de azi. Hai băieți ca se poate” 1

(Foto) Zona Crepusculară din Florești. „Al doilea pe ziua de azi. Hai băieți ca se poate” 2

Zoltan C.:Eu nu inteleg ce cauta in afara partii carosabile. Iar daca iesi constient, uita-te pe unde mergi si asuma-ti.
Chiar daca asfaltezi si padurile, tot se va gasi unul sa intre intr-un parau si altul care sa-l planga ca n-a fost asfaltat si pe acolo.

Alin S. a scris dimineață: „A doua masina căzută în groapa în decurs de 5 zile. De când sa asfaltat porțiunea dintre străzi sunt nenumărate evenimente rutiere.S-au făcut sesizări peste sesizări pentru a monta praguri de limitarea vitezei. Crezi ca s-a întâmplat ceva? Nu.”

(Foto) Zona Crepusculară din Florești. „Al doilea pe ziua de azi. Hai băieți ca se poate” 3

Iulia Ungureanu: E teren privat acolo. Inainte sa fie construit blocul de vizavi de Mega, aici era placuta cu teren de vanzare parcelat pentru case. Acum este autorizat un nou rand de blocuri, din ce am auzit, si ar fi tot al celor de la Green. Din cum e poza par doar cativa m de la gard. La poligon sunt gaurile alea catre ferma de capre. La cate sute de tone de pamant au dus, nu au fost in stare sa acopere gaurile

Claudia P.: La câte sute de copii se joaca în fiecare zi de cand e zăpadă, bine ca au fost doar mașini căzute.

Razvan C.: Acolo era un mini lac inghetat. Probabil nu stia si a mers pe el si a crapat gheata…

error: Content is protected !!