Radu Banciu îl desființează pe Dan Petrescu: „Pentru asta te-ai făcut antrenor, mă? Mie mi-ar fi rușine. Mai rămâne să mergi în Mongolia”

Updated on ianuarie 19, 2021 Dan Petrescu, fostul antrenor al CFR Cluj, este certat de jurnalistul Radu Banciu după ce a ales banii de la o echipă din Turcia aflată la retrogradare. „Bursucul” a debutat pe banca lui Kayserispor cu un eșec, 1-2, în fața celor de la Gaziantep.

Petrescu s-a despărţit la data de 30 noiembrie de CFR Cluj, formație alături de care a obţinut trei titluri consecutive, 2017 – 2018, 2018 – 2019 şi 2019 – 2020.

Radu Banciu îl desființează pe Dan Petrescu: „Pentru asta te-ai făcut antrenor, mă? Mie mi-ar fi rușine. Mai rămâne să mergi în Mongolia” 1

Incredibil, ai luat trei campionate cu CFR…nu puteai să-l întrebi nimic și a ajuns antrenor la ultima clasată dintr-un campionat care nu există. Nu mi se pare normal să te pretinzi antrenor, să ai acest tupeu fantastic de a nu răspunde presei, că atât de mare ești, dar tu să antrenezi la Kayseri sau în China.

Mai rămâne să mergeți în Mongolia, domnule Dan Petrescu. Acolo nu ați fost. De ce nu v-ați dus la Stoke City sau la Preston, în Championship, că atunci ne scoteam pălăria. Ne înclinam” a declarat Radu Banciu la emisiunea Fotbal All Inclusive.

Radu Banciu: „Mie mi-ar fi rușine! Ce carieră e asta?”

Dar, tu ai ajuns la Kayseri, mă? Unde te mai duci de aici? La o echipă din liga a doua din China? Pentru asta te-ai făcut antrenor? Mie mi-ar fi rușine! Ce carieră e asta?

Dacă ai fost de trei ori campion, se pare că știi meserie. Păi, ia liga a doua olandeză sau o echipă din Belgia, chiar și Scoția, nu Turcia, Ucraina, China, Emirate sau Qatar. Astea nu sunt țări de fotbal” a completat jurnalistul.

error: Content is protected !!