Cluj: Grăbiți să se vaccineze. Toate locurile disponibile din Turda, ocupate până în 8 februarie

Updated on ianuarie 18, 2021

Turda a început astăzi vaccinarea populației, în cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Potrivit primarului Matei Cristian, toate locurile disponibile prin platforma de programare au fost ocupate până în data de 8 februarie

„Suntem bucuroși că am reușit să punem totul la punct la timp și mai ales că turdenii s-au programat în număr atât de mare pentru a primi acest vaccin. Toate locurile disponibile prin platforma de programare au fost ocupate până în data de 8 februarie, urmând ca la centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazul să se facă circa 60 de vaccinuri pe zi. Acest lucru denotă că turdenii sunt dispuși să contribuie la binele comun și să punem împreună capăt acestei pandemii care în ultimul an ne-a pus la grele încercări.

Cluj: Grăbiți să se vaccineze. Toate locurile disponibile din Turda, ocupate până în 8 februarie 1

Depunem toate eforturile pentru ca toți cei care doresc să se vaccineze să aibă această posibilitate, așadar și celelalte două spații, respectiv sala de sport a Școlii Horea, Cloșca și Crișan și Sala de sport a liceului Liviu Rebreanu sunt pregătite pentru a fi autorizate de către DSP.

Pe această cale, vreau să vă mulțumesc încă o dată celor care v-ați implicat și ați depus eforturi pentru ca aceste centre de vaccinare să fie pregătite la timp, și nu în ultimul rând mulțumesc și tuturor cadrelor medicale care s-au implicat sau care se vor implica în acest program de imunizare”, a transmis primarul.

error: Content is protected !!