Turda a ieșit din scenariul roșu. Se deschid restaurantele și sălile de jocuri de noroc, rămân închise barurile, cluburile și discotecile

Municipiul Turda iese din scenariul roșu, după ce incidența cazurilor de Covid din oraș a scăzut sub 3 la mie. Astfel, restricțiile impuse au fost reduse și aici.

Ca urmare a scăderii incidenței sub 3 la mia de locuitori, Turda trece la scenariul galben, în baza Hotărârii CJSU Cluj nr. 1/10.01.2021 (valabilă începând cu data de 11.01.2021 ora 00.00 până la data ieșirii din vigoare a Hotărârii Guvernului nr. 1065/11.12.2020, respectiv data de 13.01.2021, ora 00.00), ceea ce înseamnă că:

Turda a ieșit din scenariul roșu. Se deschid restaurantele și sălile de jocuri de noroc, rămân închise barurile, cluburile și discotecile 1

-va fi permisă organizarea de spectacole sau concerte cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

-este permisă deschiderea localurilor de alimentație publică (restaurante, cafenele) în interior, însă la o capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor obligațiilor stabilite.

-activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

-nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

-activitatea sălilor de jocuri de noroc este permisă, dar tot fără a depăși 30% din capacitatea spațiului.

 

error: Content is protected !!