Se deschide în 2021? Primul magazin Hornbach din Cluj va fi în Mărăști

Updated on iunie 23, 2021 Grupul german Hornbach are în plan să deschidă un magazin la Cluj de mulți ani, fără succes până acum. Demersurile de finalizare a celui dintâi magazin de bricolaj de la Cluj-Napoca al grupului german Hornbach s-au mutat în 2021.

UPDATE: Magazinul Hornbach Cluj se deschide în această vară. A fost făcută recepția

În 2020, germanii de la Hornbach spuneau, la deschiderea magazinului din Oradea, că au început să dezvolte un magazin nou în Cluj, ca parte a strategiei de extindere a reţelei de pe piaţa locală, informează Ziua de Cluj.

Hornbach

La Cluj-Napoca, magazinul este programat la intersecția străzilor Fabricii de Zahăr – Câmpina, pe un teren de 4 ha.

În privința magazinului din cartierul clujean Mărăști, conducerea filialei din România spunea că peste iarnă lucrurile se pot decala din cauza vremii. Retailerul german de materiale de construcţii a ajuns la investiţii de 175 de milioane de euro de la intrarea pe piaţa locală, din 2007.

Hornbach deţine în România cele mai mari magazine de materiale de construcţii ca suprafaţă, în condiţiile în care competitorii au suprafeţe sub 20.000 mp. Principalii săi concurenți sunt Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot.

Hornbach este o companie din Germania, care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcție și de produse pentru amenajare a casei și grădinărit. Aceasta este prezentă în nouă țări europene, cu 158 de magazine. La nivel global, grupul are 20.000 de angajați.

error: Content is protected !!