Poveste emoționantă la doi pași de Cluj Napoca. Antoniu Bumb: „M-am întâlnit cu omul ăsta, își căuta vaca prin tufișuri, se pierduse, de ieri, de restul turmei…”

Updated on ianuarie 11, 2021 O poveste emoționantă a unui văcar de lângă Cluj Napoca a fost relatată pe Facebook de activistul Antoniu Bumb. Ieșit la plimbare în jurul orașului, clujeanul s-a întâlnit cu un bărbat care își căuta vaca pierdută printre tufișuri.

”Am ieșit la plimbare, la 2 minute de Cluj. M-am întâlnit cu omul ăsta, își caută vaca prin tufișuri, se pierduse, de ieri, de restul turmei.

Poveste emoționantă la doi pași de Cluj Napoca. Antoniu Bumb: „M-am întâlnit cu omul ăsta, își căuta vaca prin tufișuri, se pierduse, de ieri, de restul turmei...” 1

Am aflat, în câteva minute, că nu-i cumpără nime’ boul de 700 de kile, că i-a oferit cineva 6 lei pe kil da nu îl dă, că stă singur in “cocioaba aia”, că nu mușcă “deloc” câinele, că toată pășunea pe care își desfășura activitatea e parcelată și cumpărată de “patroni” care vor face vile, de la anul. Și că i s-a pierdut vaca.

De fapt îi venise vremea să nască si își găsise loc într-un tufiș. Peste 10 minute de la prima întâlnire m-a strigat că a găsit vaca, născuse. De fapt câinele o găsise”, a relatat Antoniu Bumb pe Facebook.

 

error: Content is protected !!