Cafenea din Turda, închisă de urgență la sesizarea cetățenilor

Updated on ianuarie 10, 2021 Un local din Turda funcționează ilegal în interior, deși municipiul nu a ieșit încă din scenariul roșu.

Prefectul Mircea Abrudean a anunțat faptul că organele abilitate s-au sesizat și în urma controlului, au închis localul și s-a aplicat sancțiunea maximă!

Cafenea din Turda, închisă de urgență la sesizarea cetățenilor 1

Controlul a fost efectuat în jurul orei 19.50.

Prefectul a fost informat de debandada existentă la Turda, încă de vineri. ”În 10 ianuarie va fi reevaluarea la 14 zile. Până atunci tot ce funcționează în interior în Turda nu este legal. Am cerut IPJ sa facă verificări în acest sens”, spunea prefectul vineri seara.

Cafenea din Turda, închisă de urgență la sesizarea cetățenilor 2

Din informațiile Turdanews, există mai multe localuri de tip restaurant, cafenele, baruri, jocuri de noroc din Turda, care și-au deschis activitatea în interior, deși acest lucru nu este permis. Un local de jocuri de noroc, din stația din Micro 3, funcționează de câteva zile, iar cei de acolo ar fi motivat că societatea este din Câmpia Turzii, iar acolo s-a deschis activitatea. F

Faptul că la Câmpia Turzii s-a ieșit din ”scenariul roșu” este real, însă asta nu permite unei societăți din Câmpia Turzii să-și deschidă activitatea pentru un local situat în… Turda!

error: Content is protected !!