(Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare

Updated on ianuarie 8, 2021 Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Cluj Napoca este situată în cartierul Andrei Mureșanu. Vila de 2,9 milioane de euro oferă condiții de lux.

„Casa inteligenta gandita sa simplifice viata proprietarilor, sa aduca un nivel de confort si de securitate greu de atins intr-o locuinta traditionala. Pe langa economia de timp, smart home va aduce economii financiare substantiale, fiind proiectata pentru un consum minim de energie, sistemele integrate functionand doar cat este nevoie, fara pierderi.

(Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 1 (Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 2

Sistemul centralizat permite controlul altor sisteme automatizate integrate: sistemele de paza, siguranta, acces; incalzirea si apa calda, sistemele de ventilatie AC, iluminatul casnic si prizele, sistemul de degivrare scari exterioare si calea de acces, storurile de la parterul casei, sistemul audio multiroom, sistemul Home Cinema si sistemul de irigare a gradinii”, se arată în anunțul de vânzare.

Casa este situată pe o parcelă de 957 de metri pătrați și are o suprafață utilă de 534mp.

(Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 3 (Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 4 (Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 5

„Parterul este impresionant prin spatiile deschise si generoase si prin proportiile bine alese si se compune din holul de acces, antreu, livingul cu iesire pe terasa casei, bucataria cu loc de luat masa, camara, un birou generos, baia modern utilata, o debara si casa scarii. Suprafetele mari vitrate din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect.

Mobilierul minimalist, in culori calde, ofera confort si personalitate casei, iar tavanele si peretii albi ofera un contrast deosebit cu mobilerul din lemn. Interiorul este amenajat in stil modern, dar incorporeaza si elemente de factura clasica cum este semineul din living, perfect integrat in decor.

La etaj, dormitorul matrimonial, cu iesire pe balcon, este dispus spre gradina casei si beneficiaza de o camera de baie proprie si de un dressing incapator. In amenajarea baii aferente acestui spatiu s-a urmarit crearea unei unitati cromatice si stilistice cu dormitorul.

(Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 6 (Foto) Cluj: Vilă de 2,9 milioane de euro. Cum arată cea mai scumpă casă din Cluj Napoca scoasă la vânzare 7
(Foto imoradar.ro)

Celelalte 2 dormitoare sunt deservite de o alta baie, iar ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit. Tot la acest nivel, exista o incapere destinata spalatoriei, completata de un spatiu de depozitare. Mansarda este de tip open space si are destinatia de camera hobby.

Subsolul casei se compune din 2 garaje, holul de distributie, camera tehnica, camera atelier, o sala de fitness, un WC de serviciu, un SAS, un spatiu tehnic, o sala cinema complet utilata si mobilata.

Vila cocheta, se bucura de multe alte privilegii: beneficiaza de o gradina amenajata profesionist unde fiecare anotimp isi are vedetele lui, de o piscina generoasa cu copertina retractabila, platforma cu dus exterior si un jacuzzi, o terasa minunata, perfecta pentru momentele de relaxare!”, se mai arată în anunț/

 

 

error: Content is protected !!