La Cluj-Napoca, 2021 va fi anul cartierelor. Emil Boc: „Baza Sportivă “La terenuri” din cartierul Mănăștur, Pădurea clujenilor, din cartierul Iris, Extinderea skate-park-ului Rozelor”

Updated on ianuarie 8, 2021 Primăria Cluj Napoca își mută atenția din zona centrală spre cartierele orașului. Primarul Emil Boc spune că cele mai importante proiecte care vor fi terminate în următoarele 12 luni sau care sunt în fază de avizare se mută din centrul municipiului spre zonele de locuit

„Baza Sportivă “La terenuri” din cartierul Mănăștur are termen de finalizare septembrie 2021. Pădurea clujenilor, din cartierul Iris, aflată la capătul liniei de tramvai, va fi deschisă tot în acest an. Extinderea skate-park-ului Rozelor va fi făcută în acest an, tot în 2021 vom achiziționa zece tramvaie și zece autobuze, toate noi.

La Cluj-Napoca, 2021 va fi anul cartierelor. Emil Boc: „Baza Sportivă “La terenuri” din cartierul Mănăștur, Pădurea clujenilor, din cartierul Iris, Extinderea skate-park-ului Rozelor” 1

Pe listă mai sunt modernizarea Liceului Onisifor Ghibu și a Liceului Ana Aslan sau Planul Urbanistic Zonal pentru noul cartier Sopor, de 250 de hectare. Toate acestea trebuie să se încheie în 2021”, a declarat Emil Boc, citat de Radio Cluj

Viceprimarul Dan Tarcea dezvăluie că în pregătire există mai multe investiții care vor schimba aspectul unor cartiere importante ale orașului:

„Amenajarea malurilor Someșului Mic este un proiect care va fi demarat în acest an. Urmează să primim proiectul tehnic și să facem licitația de execuție. Am demarat și studiile pentru zona Expo Transilvania, unde ne dorim să facem o bază sportivă, pentru că acolo sunt foarte multe spații neîngrijite și degradate.

Vrem să amenajăm o zonă verde, cum este și în Mănăștur sau în Gheorgheni. Și nu în ultimul rând, în Borhanci avem în proiect să facem un hub de învățământ, unde să fie o creșă, o grădiniță, o școală, astfel încât și locuitorii din acest cartier să se poată bucura de un spațiu de calitate în zonă.”

error: Content is protected !!