Vedete din Cluj vor promova vaccinarea anti-COVID. „Cred că dacă am aduce în prim-planul campaniei figuri cunoscute clujenilor, în care ei au încredere, mesajul ar avea mai multe șanse să convină”

Updated on ianuarie 4, 2021 Primăria Cluj-Napoca va demara propria campanie de promovare a vaccinării împotriva coronavirusului, cu vedete locale și specialiști în sănătate.  Propunerea a fost făcută de consilierul Alianței USR-Plus Alexandra Oană.

Vă propun ca, în completarea campaniei de comunicare națională pentru promovarea vaccinării și în completarea mesajelor care vin de la centru, să inițiem, în colaborare cu Instituția Prefectului, o campanie locală de comunicare, prin care să încurajăm clujenii să se vaccineze.

Vedete din Cluj vor promova vaccinarea anti-COVID. „Cred că dacă am aduce în prim-planul campaniei figuri cunoscute clujenilor, în care ei au încredere, mesajul ar avea mai multe șanse să convină” 1

Concret, cred că ar trebui să facem două lucruri. În primul rând, așa cum ne comunicați regulat evoluția ratei de infectare și numărul de cazuri de COVID din municipiu, ar trebui să avem informații constante despre evoluția campaniei de vaccinare.

În al doilea rând, cred că ar fi foarte util să facem un apel și să coagulăm un grup de lucru local, cu experți de sănătate publică de la nivel local, pentru că avem la cine apela, cu experți în comunicare, cu figuri publice locale, care împreună să lucreze la o strategie locală de promovare a campaniei de vaccinare.

Cred că dacă am aduce în prim-planul campaniei figuri cunoscute clujenilor, în care ei au încredere, mesajul ar avea mai multe șanse să convină, a declarat consilierul, citată de Monitorul de Cluj.

Primarul Emil Boc s-a arătat entuziasmat de idee, spunând că va dispune departamentului responsabil să ia legătura cu consilierii locali dornici să se implice și cu personalități locale care ar putea promova mesajul pro-vaccinare.

error: Content is protected !!