Cluj. Fata care și-a pus capăt zilelelor înainte de Revelion a fost înmormântată. Era o susținătoare a echipei Universitatea Cluj. „Doar tu cu Dumnezeu ai știut ce problemă ai de ai ales această variantă nenorocită”

Updated on ianuarie 4, 2021 Alina P., tânăra în vârstă de 30 de ani, care și-a pus capăt zilerelor înainte de Revelion, în apartamentul său din cartierul Gheorgheni, a fost condusă pe ultimul ei drum.

Nenorocirea s-a întâmplat joi, 31 decembrie, cu câteva ore înainte de miezul nopții. Potrivit Observator, tânăra de 30 de ani ar fi fost găsită chiar de fratele ei, care sunat la 112. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Alina Petruș era o susținătoare a echipei Universitatea Cluj. După moartea fetei, prietenii și suporterii au distribuit pentru Creatza zeci de mesaje de condoleanțe.

Georgian Vasile: „😢😭 Din păcate, Petruş Alina Ioana din PELUZA ȘEPCILE ROȘII a ales să-și pună capăt zilelor în ultima zi din anul 2020. Aceasta s-a sinucis în cartierul Gheorgheni, înainte de Revelion, fiind găsită fără suflare de către fratele ei.
Cluj. Fata care și-a pus capăt zilelelor înainte de Revelion a fost înmormântată. Era o susținătoare a echipei Universitatea Cluj. „Doar tu cu Dumnezeu ai știut ce problemă ai de ai ales această variantă nenorocită” 1

Creațo ai fost o fată “nebună” care tot timpul ai fost cu zâmbetul pe buze și de asta nu vreau să te judec pentru alegerea ta. Nu știu ce a fost în mintea ta, nu știu de ce ai dat dovadă de lașitate când toți te știam o persoană puternică, dar știu că de nebună nu ai ales să ne părăsești și doar tu cu dumnezeu ai știut ce problemă ai de ai ales această variantă nenorocită. În încheiere, vreau să spun doar atât : DE ACOLO DE SUS DE UNDE EȘTI SPER SĂ CÂNȚI ALĂTURI DE RADU ȚENTER PENTRU ECHIPA VOASTRĂ FAVORITĂ!

FOTBALUL NE LEAGĂ PE TOȚI!
😭 RĂMAS BUN, PRIETENĂ DRAGĂ! 💔
🖤🖤🖤 DUMNEZEU S-O ODIHNEASCĂ ÎN PACE ÎN PELUZA DIN CER ALĂTURI DE CAMARAZII ROMÂNI! 🖤🖤🖤
💔💔💔 SINCERE CONDOLEANȚE!”

Serban Ivascu: „Se pare că anul nou a sosit cu o veste tristă, prietena noastră nu se mai află printre noi dar o să fie mereu în sufletele noastre.
Păcat de frumusețea și tinerețea ta… 🙁

O să ne lipsești tuturor, draga noastră B”U”NĂ și NEB”U”NĂ!
N-am mai apucat să ne revedem să ne “înjurăm” și pe noul nostru stadion 😪😪
Dumnezeu să te odihnească în pace, Alina!

error: Content is protected !!