Cluj: Bărbat din Câmpia Turzii înjunghiat de un vecin de bloc pe motiv că sforăie îngrozitor

Updated on decembrie 27, 2020 Un bărbat din Câmpia Turzii a fost atacat cu un cuțit de un vecin pe motiv că sforăie îngrozitor.

„Sunt subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată. Marea mea problemă este că sforăi destul de tare. M-am operat de patru ori până acum, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această problemă”, povestește Vasile, citat de libertatea.ro.

Cluj: Bărbat din Câmpia Turzii înjunghiat de un vecin de bloc pe motiv că sforăie îngrozitor 1

„Printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli. Din cauză că izolația fonică a blocului e precară, cum ațipesc puțin, vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!

Pe 19 decembrie, pe la ora 19.00, m-am întors acasă. Când am dat să intru în scara blocului, i-am zărit pe cei doi soți de la apartamentul de deasupra mea. Am dat să trec pe lângă ei, fără să-i salut, când am observat că femeia încerca să-l împiedice pe bărbatul ei să se arunce pe mine… Cu un cuțit pe care-l ținea într-o mână a reușit să-mi străpungă buza superioară, perforându-mi-o până la dinți. Am fugit acasă și am anunțat poliția”.

Însoțit de agenți, Vasile a mers Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Municipal, unde medicii i-au oprit sângerarea și i-au cusut buza străpunsă.

Ulterior, Vasile și-a angajat un avocat, de la care a aflat că agresorul pretinde că l-a înjunghiat „pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Nu e adevărat, femeia n-are urme de agresiune, nimic. Plângerea mea a fost făcută direct la Parchet, nu la Poliție”.

error: Content is protected !!