(Video) Clujul patinează la Turda. Emil: „Patinatorii navetiști”. Domnule Boc, 10 clujeni, și mari și mici, au rezervat o serie … la patinoar. În orășelul de provincie, Turda !

Updated on decembrie 20, 2020 Supărare mare în rândul patinatorilor clujeni după ce autoritățile au interzis activitatea pe patinoarul Fiesta. Singura alternativă o reprezintă naveta la Turda.

Oprisa Emil: „Domnule Boc, 10 Clujeni, astăzi 19 “decembrie”, și mari și mici, au rezervat o serie … la patinoar. În orășelul de provincie, Turda !
Și nu a văzut orășelul Turda, atâtea piruete, sărituri, pasi de vals, ca in seara aceasta …

(Video) Clujul patinează la Turda. Emil: „Patinatorii navetiști". Domnule Boc, 10 clujeni, și mari și mici, au rezervat o serie ... la patinoar. În orășelul de provincie, Turda ! 1

„Patinatorii navetiști”, cei care de ani de zile, ne cunoaștem între noi, copii și adulți … și părinți, de la Fiesta …

Acolo unde niște Oameni Inimoși, pe care nu prea i-a ajutat primăria, autoritățile, au adus atâta bucurie miilor de Clujeni, de Turdeni, de Floresteni, de Apahideni, de Klingonieni sau de ce vreți dv, de aiurea …prin strădania proprie !

Și când cineva, un om, o societate, o firma, într-o situație excepțională, ar vrea sa ofere bucurie, sănătate, zâmbete, într-o perioadă neagra, gri … tocmai cei din partea cărora ar trebui sa vină înțelegere, se dovedesc cei mai nemilosi, mai cruzi adversari …
(…)

Și dacă Clujenii trebuie sa facă naveta, cei pasionați o vor face !
Cum și vara, o fac venind la niște ștranduri sărate, tot pe aici …

Unele lucruri, chiar nu le puteți înțelege, oricât v-ati ascunde în spatele ușilor închise, in spatele manșetelor apretate, ori în tăcerea apăsătoare, vinovată dintr-o primărie.

Fiindcă mereu zâmbetul învinge încruntarea, iubirea biruiește nepăsarea, sau lumina biruiește întunericul(…)
Vezi aici Video:

Carmen H: „Domnule Boc, cu ani in urma, in campania electorala ne promiteati clujenilor un patinoar acoperit pe care nu l-am primit. Acum, impreuna cu DSP ne luati si bucuria de-a ne bucura de gheata 3 luni pe an, pe patinoarul Fiesta 😔

9 luni din 12 ne antrenam pe role speciale pe unde putem si cum putem, asteptand cu nerabdare iarna pentru a avea acele 3 luni de gheata, si acum ne spuneti ca altii pot, altii au voie, numai noua nu ni se permite”

error: Content is protected !!