Emil Boc, noul președinte al Asociației Municipiilor! Violeta Vijulie: „Felicitări, domnule Boc, sunt convinsă că veți face o treabă extraordinară, la fel cum ați făcut cu municipiul Cluj-Napoca!”

Updated on decembrie 19, 2020 Emil Boc a fost ales președinte al Asociației Municipiilor din România (AMR) pentru următorii patru ani, în cadrul Adunării generale a asociației, desfășurate miercuri și joi.

Violeta Vijulie:Emil Boc, noul președinte al Asociației Municipiilor! ☺️

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost ales președinte al AMR, în cadrul Adunării generale a asociației, desfășurate miercuri și joi. De asemenea, tot pentru următorii patru ani, a fost ales noul Comitet Director care reunește primari de municipii, acoperind toate zonele geografice ale României și toate grupurile politice reprezentate în AMR.

Emil Boc, noul președinte al Asociației Municipiilor! Violeta Vijulie: „Felicitări, domnule Boc, sunt convinsă că veți face o treabă extraordinară, la fel cum ați făcut cu municipiul Cluj-Napoca!” 1

Felicitări, domnule Boc, sunt convinsă că veți face o treabă extraordinară, la fel cum ați făcut cu municipiul Cluj-Napoca!

error: Content is protected !!