Țeapă de Revelion. 100 de persoane păcălite cu o cabană de lângă Cluj Napoca care nu există!

Updated on decembrie 16, 2020 Aproape o sută de persoane au fost păcălite, după ce și-au rezervat o cabană de vis lângă Cluj Napoca.

Oamenii au plătit un avans de 2.000 de lei. Și-au dat seama însă că au fost înșelați când nimeni nu le-a mai răspuns la telefon, iar cabana nici macar nu există în România.

Țeapă de Revelion. 100 de persoane păcălite cu o cabană de lângă Cluj Napoca care nu există! 1

În oferta greu de refuzat se prezentau poze într-un loc de vis, lângă Cluj-Napoca. Vila cu 2 etaje și mai multe dormitoare decorate elegant oferea imaginea ideală pentru un Revelion cu familia sau prieteni apropiați, într-un cadru izolat, scrie stirileprotv.ro.

Roxana Bisericaru, păgubită: „Am încercat să îl sun de aproximativ 10 ori numai eu personal, dar și colegii mei cu care trebuia să mergem la cabană au mai incercat încă de vreo 5 ori fiecare. Noi am depus toți banii în luna septembrie, am completat un contract și pe urmă i-am trimis prin virament bancar. Din păcate după omul nu a mai fost de găsit, cabana nu am găsit-o nicăieri.”

Andreea Vișan, IPJ Cluj: „Pentru a nu deveni victimele unor situații de înșelăciune verificați cu atenție locația pe care urmează să o rezervați. Nu trimiteți sume de bani în contul unor persoane necunoscute.”

Proprietarii de cabane, pensiuni sau vile spun că și prețul ar trebui să dea de gândit.

Octavian Ciurtin, proprietar cabană: „Este clară treaba că dacă este un preț mic cu siguranță este păcăleală, pentru că de Revelion toată lumea și toate unitățile au prețul apriximativ dublu decât este în general.”

Polițiștii recomandă și verificarea cabanei pe site-uri specializate unde sunt lăsate recenzii și de la alți clienț

error: Content is protected !!