Cluj. Șofer de omenie. „Șoferului de BMW care mi-a făcut calea pe tot drumul Belis-Gilau, îți mulțumesc! Era o ceață imensă. Dar am văzut ca ai încetinit, si îmi rămâneai in față”

Updated on decembrie 14, 2020 Un clujean a ținut să îi mulțumească unui șofer care l-a ajutat în condiții de trafic extrem de dificil.

Vizibilitatea redusă reprezintă un mare pericol în trafic, dar atunci când șoferii se ajută între ei riscul de accident poate fi redus.

Cluj. Șofer de omenie. „Șoferului de BMW care mi-a făcut calea pe tot drumul Belis-Gilau, îți mulțumesc! Era o ceață imensă. Dar am văzut ca ai încetinit, si îmi rămâneai in față” 1

„Soferului de bmw care mi-a facut calea pe tot drumul Belis-Gilau, iti multumesc!

Sunt atatea postari, pare-mi-se ca mai mult aduc a jigniri asupra unor soferi ( e drept, si-o merita unii ) dar putine in care apar multumiri.

O ceata imensa din Belis pana in Gilau, nu puteam sa vad 3 metri in fata. Mergeam cu 20km/h in zona de 70. Proiectoarele de ceata nu-mi functioneaza. M-ai depasit tu, si m-am tinut initial de tine… Am incercat, dar in momentu in care-mi dispareai din fata nu mai vedeam nimic.

Poate ti-ai dat seama, sau poate nu, dar am vazut ca ai incetinit, si imi ramaneai in fata.

Era seara, si, ca si sofer, stiu cat e de frustrant sa ai pe unu in spatele tau, constant, iar farurile lui sa-ti bata intr-una in oglinzi. La urma urmei, au fost vreo 20 si ceva de kilometri.

Nu te cunosc, chiar daca ti-am multumit, si nu stiu daca vei vedea aceasta postare, dar, vreau sa stii ca-ti multumesc din suflet!”, a scris un clujean pe grupul Info Trafic Cluj.

 

error: Content is protected !!