(Video) Cluj: Premieră în Florești. Piață volantă de tip Reko. Comanzi online de la producătorii locali și ridici produsele dintr-o locație prestabilită

Updated on decembrie 9, 2020 Primarul comunei Florești a organizat ieri prima piață volantă de tip Reko din județul Cluj.

Particularitatea acestui concept constă în faptul că în ecosistemul Reko sunt incluși producătorii locali din proximitate, iar comenzile se fac online. Produsele se ridică pe baza comenzii online dintr-o locație prestabilită.

(Video) Cluj: Premieră în Florești. Piață volantă de tip Reko. Comanzi online de la producătorii locali și ridici produsele dintr-o locație prestabilită 1

„Conceptul pieței de tip Reko este un concept care s-a dovedit eficient în țări nordice precum Norvegia, Danemarca, Suedia și alte țări din vestul Europei.

Această locație, în Florești, a fost astăzi Parcul Poligon.

Avem nevoie să consumăm produse românești, sănătoase, și în măsura posibilității, crescute și produse în proximitatea noastră.

Voi susține și pe viitor astfel de acțiuni! Toți producătorii locali vor avea un partener în mine și în administrația din Florești!”, transmite Bogdan Pivariu.

error: Content is protected !!