Cluj: Super Luna a fost mutată. Unde poate fi vizitată în ultimele 2 zile ale expoziției

Updated on decembrie 4, 2020 Organizatorii Lights On Romania au anunțat că Museum of the Moon urmează să fie expusă public, din nou, începând de sâmbătă, 5 decembrie 2020.

Luna va fi mutată din piațeta Jean Calvin în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca (Piața Unirii nr. 30) pentru ultimele două zile de expoziție, din cauza condițiilor meteo.

Cluj: Super Luna a fost mutată. Unde poate fi vizitată în ultimele 2 zile ale expoziției 1

„Cu mulțumirile de rigoare pentru înțelegerea de care ați dat dovadă până în prezent, vă anunțăm că Museum of the Moon urmează să fie din nou expusă public de sâmbătă, 5 decembrie.

Instalația va fi de asemenea mutată din piațeta Jean Calvin în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca (Piața Unirii, 30) pentru ultimele două zile de expoziție.

Măsura a fost luată ca urmare a prognozelor meteo pentru perioada următoare, instalația având o toleranță maximă la vânt de până la 17 km/oră, în contextul în care în această dimineață rafalele din centrul orașului au depășit viteze chiar și de 30 km/oră.

În noua locație, instalația va putea fi vizitată în intervalul orar 17-22 într-o manieră organizată în grupuri a câte 20 de persoane timp de 7 minute, în funcție de numărul participanților, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și cu mască purtată corespunzător.

Accesul va fi permis doar alături de un agent de pază. În eventualitatea creșterii vântului, expoziția va fi din nou oprită imediat, nedorind să punem în primejdie publicul participant ori integritatea instalației.

Mai avem două zile. Haideți să le facem frumoase, împreună.

Vă mulțumim (până la lună și înapoi)”, au anunțat organizatorii.

error: Content is protected !!