Bogdan: „Weekendul acesta iau un avion de pe Otopeni și zbor la Cluj, unde am flotantul, ca să votez. N-am înghețat prin piețe din 2017 încoace ca să stau acum acasă pentru că oamenii de pe liste nu sunt întocmai pe gustul meu”

Updated on decembrie 4, 2020 România este chemată la vot duminică. Se prevede un vot masiv anti-PSD și o alianță de guvernare PNL-USR/PLUS.

Bogdan Iasinovschi: „Weekendul acesta iau un avion de pe Otopeni și zbor la Cluj, unde am flotantul, ca să votez. N-am înghețat prin piețe din 2017 încoace ca să stau acum acasă pentru că oamenii de pe liste nu sunt întocmai pe gustul meu.

Bogdan: „Weekendul acesta iau un avion de pe Otopeni și zbor la Cluj, unde am flotantul, ca să votez. N-am înghețat prin piețe din 2017 încoace ca să stau acum acasă pentru că oamenii de pe liste nu sunt întocmai pe gustul meu” 1

Nu totul trebuie să fie exact cum vreau eu să fie pentru că sunt un adult responsabil, nu un copil răzgâiat.

Asta e oferta, ăștia suntem, defilăm cu ce avem și alegem ce ni se pare mai bun. Dacă ai strigat Muie PSD pe la protestele din ultimii ani, dar acum stai acasă, data viitoare o să protestezi singur”.

error: Content is protected !!