Viorel Băltărețu: „În ’96, când mulți alegeau Bucureștiul, eu am pariat pe Cluj-Napoca. Am bătut, revoltat, străzile Clujului în protestele din 2017-2018, într-o mare de oameni care cred în aceleași idealuri ca mine. Atunci mi-am dat seama că pot face mai mult”

Updated on decembrie 3, 2020 Viorel Băltărețu, candidat la Camera Deputaților din partea alianței USR-PLUS, și-a expus câteva din motivele pentru care, în urmă cu peste 20 de ani, a ales Cluj Napoca în detrimentul Bucureștiului.

Acesta se declară recunoscător Clujului pentru câte i-a oferit.

Viorel Băltărețu

„În ’96, când mulți alegeau Bucureștiul, eu am pariat pe Cluj-Napoca”, spune candidatul la Camera Deputaților.

„M-am născut în capitală, într-o familie de ingineri cu trei copii.

În studenție, mi-am întâlnit soția, clujeancă, și am decis să mă mut la Cluj, unde am finalizat și facultatea de Electronică și Telecomunicații (UTCN).

În ultimii 25 de ani, aici i-am fost alături soției mele în eforturile ei de a deveni medic, aici mi-am crescut fetele și, tot aici, am pus bazele unei afaceri care, azi, are o reputație bună în Europa.

Sunt recunoscător Clujului pentru câte mi-a oferit.

Am avut norocul să mă dezvolt aici între oameni onești și întreprinzători. Am învățat cu ei și de la ei”, a mai scris acesta.

Viorel Băltărețu spune că s-a decis să intre în politică după protestele din 2017-2018.

„Am pus și eu umărul, de câte ori am m-am priceput, la creșterea comunității clujene și a prosperității clujenilor: prin crearea de locuri de muncă, investiții în alte companii la început de drum, atragerea de investitori străini în Transilvania, sprijinirea financiară și prin mentorat a proiectelor clujenilor inimoși care vor să schimbe în bine lumea în care trăim.

Am bătut, revoltat, străzile Clujului în protestele din 2017-2018, într-o mare de oameni care cred în aceleași idealuri ca mine.

Atunci mi-am dat seama că pot face mai mult. Am intrat în politică, ignorând riscurile și pierderea confortului pe care-l aveam.

Clujenii, de la orașe sau sate, merită mai mult. Un clujean va lucra pentru ei, în serviciul lor, în Parlamentul de la București”

error: Content is protected !!