(Video) Emil Boc a aprins luminile de Sărbători în Cluj. „Acum va fi un moment mult mai scurt. Am aici 3 copilași drăguți care sunt alături de mine și care mă vor ajuta”

Updated on decembrie 1, 2020 Primarul Emil Boc a inaugurat în această seară iluminatul festiv din centrul orașului. Nu a fost organizat niciun moment special cu această ocazie pentru ca lumea să nu se adune în număr mare.

Iluminatul festiv din Piața Unirii a fost aprins de 3 copii. Primarul Emil Boc a filmat întregul moment într-un live pe care l-a transmis pe Facebook.
(Video) Emil Boc a aprins luminile de Sărbători în Cluj. „Acum va fi un moment mult mai scurt. Am aici 3 copilași drăguți care sunt alături de mine și care mă vor ajuta” 1

În primul rând la mulți ani pentru toți și să ne revedem sănătoși. Motivul pentru care v-am invitat acum în Piața Unirii este pentru a avea împreună un mic moment festiv de aprindere a iluminatului festiv pe care, de obicei, îl deschideam cu mai mult fast.

Acum va fi un moment mult mai scurt. Am aici 3 copilași drăguți care sunt alături de mine și care mă vor ajuta.

În piață nu este lume, iluminatul stradal a fost aprins odată cu lăsarea întunericului și acum vom aprinde doar cupola de lumini din Piața Unirii, astfel încât să le dăm clujenilor un motiv de optimism și bucurie, chiar dacă viața este un pic mai grea în această pandemie.

Nu am anunțat nimic oficial, nimic care să atragă lume”, a spus Emil Boc

 

error: Content is protected !!