Primarul Bogdan Pivariu vrea un Florești mai curat. A început curățenia în parcul de pe fosta locație a Poligonului și îi avertizează pe dezvoltatori să păstreze curățenia pe șantier

Updated on noiembrie 28, 2020 Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, și-a anunțat intenția de a avea o localitate mai curată. El a anunțat câteva măsuri în acest sens.

„Am început curățenia în Florești cu parcul de pe fosta locație a Poligonului atât în partea amenajată cât și în zona neamenajată (Biuta).

Primarul Bogdan Pivariu vrea un Florești mai curat. A început curățenia în parcul de pe fosta locație a Poligonului și îi avertizează pe dezvoltatori să păstreze curățenia pe șantier 1

Apelez pe acestă cale la spiritul civic al fiecăruia dintre voi și vă rog să sancționați orice act antisocial la care sunteți martori”, a anunțat acesta.

El le-a transmis un mesaj dezolatorilor din Florești cărora le recomandă să păstreze șantierele curate.

„De asemenea, ieri am avut o ședința cu poliția locală în care am cerut să se inventarieze șantierele din Florești pentru a le putea monitoriza.

Vreau să le amintesc pe această cale dezvoltatorilor din Florești că trebuie să respecte regulile disciplinei în construcții și să păstreze șantierele curate, să debaraseze molozul și foarte important să asigure rampe de spălare pentru utilajele lor pentru ca astfel să se evite murdărirea carosabilului.

Dacă aceste reguli nu vor fi respectate, vom aplica amenzi fără nici o ezitare.

În Florești nu mai merge cu jumătăți de măsură!

Tot în acest context îi rog pe proprietarii de terenuri virane să le păstreze curate într-un mod civilizat.”

error: Content is protected !!