Cluj vs București. Mircea Marian: „Boc nu e perfect. Orașul său nu e perfect. Dar se mișcă ceva, fac ceva. Metrou, o bancă, un autobuz nou, ceva. Noi nu reușim decât să ne certăm între noi, în timp ce Bucureștiul se prăbușește”

Updated on noiembrie 27, 2020 Jurnalistul Mircea Marian a făcut o comparație scurtă între Cluj Napoca și București.

Potrivit acestuia, deși nu este un oraș perfect, Clujul își permite să aibă planuri de viitor, în timp ce Bucureștiul se prăbușește din cauza certurilor.

Cluj vs București. Mircea Marian: „Boc nu e perfect. Orașul său nu e perfect. Dar se mișcă ceva, fac ceva. Metrou, o bancă, un autobuz nou, ceva. Noi nu reușim decât să ne certăm între noi, în timp ce Bucureștiul se prăbușește” 1

„În timp ce, la București, ND pe de o parte dezamorsează minele lui Firea, iar pede altă parte duce în cârcă haita de heitări care-l acuză că a trădat cu PNL-ul, la Cluj își pot permite să aibă planuri de viitor.

Boc nu e perfect. Orașul său nu e perfect. Planurile lor sunt discutabile. Dar se mișcă ceva, fac ceva. Metrou, o bancă, un autobuz nou, ceva.
Noi nu reușim decât să ne certăm între noi, în timp ce Bucureștiul se prăbușește.
Mi-am propus să scriu cât pot de mult despre oameni care fac ceva, deși imi era mult mai ușoară viața dacă acum eram în turmă și hăuleam a ură. Iar turma asta nu se va opri, va căuta noi și noi ținte, le spun celor care azi se bucură de serviciile ei”, a scris Mircea Marian.
error: Content is protected !!