De’Longhi România donează Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca o instalație de sterilizare cu abur, în valoare de aproape 400.000 lei.

Updated on noiembrie 24, 2020 Instalația de sterilizare va deservi Secțiile Clinice Obstetrică-Ginecologie I și Neonatologie I. Rolul dispozitivului este de a steriliza în abur saturat umed instrumentarul chirurgical și alte materiale folosite în cele două secții.

Până acum, procesul de sterilizare a instrumentarului pentru cele două secții presupunea transportul aburului de la centrala termică, printr-un sistem de conducte vechi, care produceau pierderi mari.

De'Longhi România donează Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca o instalație de sterilizare cu abur, în valoare de aproape 400.000 lei. 1

Instalarea noului echipament în clădirea unde funcționează secțiile va reduce semnificativ costurile pentru sterilizare și va face întreg procesul mai eficient.

Anual, Secția Clinică Obstetrică-Ginecologie I tratează aproape 5000 de paciente, în timp ce în Secția Clinică Neonatologie I se nasc peste 2000 de copii. Fluxul mare de pacienți înseamnă o presiune sporită asupra condițiilor igienico-sanitare.

Donația celor de la De’Longhi va contribui la siguranța pacienților noștri.

Tot astăzi, o instalație de sterilizare cu plasmă (pentru sterilizare la temperatură joasă), în valoare de aproape 300.000 lei și achiziționată din veniturile proprii ale spitalului, a fost livrată Secției Clinice Chirurgie Generală I.

error: Content is protected !!