Cluj. Un HOȚ a furat girofarul de la ambulanta din imagine.  „Nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare”

Updated on noiembrie 24, 2020 Cluj. Un HOȚ a furat girofarul de la ambulanta din imagine.  „Nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare”

Girofarul unei ambulanțe din comuna Poieni a fost furat de unul sau mai mulți hoți zilele trecute. Din această cauză, ambulanța nu poate fi autorizată.

Cei care au informații în acest caz sunt rugați să anunțe autoritățile pentru ca ambulanța să intre în serviciu.

Cluj. Un HOȚ a furat girofarul de la ambulanta din imagine.  „Nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare” 1

„Azi noapte probabil mai spre dimineața un HOȚ sau mai mulți HOȚI au furat girofarul de la ambulanta din imagine.

Mă întreb ce rahat de persoană , că om nu poate fi numit atentează la bunul cuiva un bun muncit ,trudit, care a fost achiziționat pentru ajutorarea bolnavilor, aceasta ambulanță așteaptă autorizarea drept pentru care trebuie să fie completă!!!!

Hoțule ai lucrat profesionist ai luat și curentul ca să nu fii văzut, cred ca nu faci prima dată acest lucru.

Cluj. Un HOȚ a furat girofarul de la ambulanta din imagine.  „Nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare” 2 Cluj. Un HOȚ a furat girofarul de la ambulanta din imagine.  „Nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare” 3

Scriu acest mesaj indignată de răutatea si de nesimțirea unora. As vrea să vă rog pe cei care azi noapte /dimineața au trecut prin Poieni cu Camioane, Tiruri oameni care erau la muncă și au observat ceva suspect sa îmi scrie mesaj.

Problema este că nu știu cât de repede pot procura un girofar de acel tip ca ambulanta sa fie completă pentru autorizare.!!! ”, potrivit unui mesaj postat pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

 

error: Content is protected !!