Cluj. Dragoș: „Propun organizarea de evenimente (nunti, botezuri, aniversari) în interiorul Mall-urilor, relocarea sălilor de clasa și primirea elevilor, pentru scop didactic, pe holurile largi ale Mall-urilor. Sa nu uitam de agricultori care ar putea fi primiți tot pe largile holuri ale mall-urilor”

Updated on noiembrie 23, 2020 Școli, restaurante, baruri s-au închis. dar Mall-urile au rezistat. Există o propunere ca toate evenimentele, cursurile să fie organizate în Mall-uri.

Dragoș P.: „Propun organizarea de evenimente (nunti, botezuri, aniversari) în interiorul Mall-urilor, relocarea sălilor de clasa și primirea elevilor, pentru scop didactic, pe holurile largi ale Mall-urilor. Sa nu uitam de agricultori care ar putea fi primiți tot pe largile holuri ale mall-urilor.

Cluj. Dragoș: „Propun organizarea de evenimente (nunti, botezuri, aniversari) în interiorul Mall-urilor, relocarea sălilor de clasa și primirea elevilor, pentru scop didactic, pe holurile largi ale Mall-urilor. Sa nu uitam de agricultori care ar putea fi primiți tot pe largile holuri ale mall-urilor” 1

De ce? În Mall-uri nu este periculoasa apropierea fizica și sociala, nu exista un număr minim sau maxim de persoane în aceeași încăpere de interior, testarea temperaturii la intrare este opțională și cu toate astea nu se îmbolnăvește nimeni și nu apar focare în aceste sfinte Mall-uri.

PS: la 30 sec după ce am făcut aceasta poza am fost atenționat de către DIRECTORUL magazinului zicându-mi ca nu am voie sa fac poze și sa șterg poza. M-a întrebat care e motivul pentru care fac poza? Serios?!

Ma întreb cum de ditai DIRECTORUL de magazin sta printre oamenii de rând și este atât de vigilent la “obiectivele” pentru care intram în magazin?!”

Mara M: Exact asta ii spuneam si eu sotului meu ieri vazand din masina parcarea de la Polus. Acum, eu iti inteleg indignarea, dar tu ce cautai acolo sau mai bine zis ai mai ramas sa faci cumparaturi desi ai vazut clar ca nu se respecta regulile ?

And again e foarte usor sa tot asteptam sa vina cineva sa ne salveze, sau sa vina cineva sa ne oblige sa respectam reguli si apoi sa ne plangem pe Facebook (nu ma refer la tine, e ceva ce observ mai nou peste tot in social media si nu numai).

Oare nu e mai productiv si proactiv sa facem fiecare tot ce tine de noi? Daca ala de la paza nu ti-a luat temperatura sa te duci tu la el, daca magazinul e plin ochi sa iesi afara samd. Stiu, e nepopulara atitudinea mea, dar e singura varianta sa trecem cu bine si sa ne vindecam ca natie (daca suntem consecventi) in urmatoarele generatii 🙂

Dragoș P.: Mara, te înțeleg perfect, mie mi s-a luat temperatura dar văzusem ca nu se ia la toată lumea. Evident ca am făcut poza și am plecat, am vrut sa ii cumpăr fetitei mele o salopeta dacă tot eram în zona(fusesem sa ridic un colet de la easybox).

Poate dacă as merge mai des prin mall-uri, as fi stiut la ce sa ma aștept și nu eram surprins, dar eu stand acasă, făcând cumpărături prin aplicații și pe net, nu ma așteptăm sa găsesc asa ceva. Deci de aici surprinderea și nu, nu am stat nici în magazin nici la coada la casa.

error: Content is protected !!