Busu, la un pas de moarte din nou, lângă Cluj

Updated on noiembrie 23, 2020 Văru‘ Săndel a povestit pentru impact.ro cum Florin Busuioc a fost din n ou la un pas de moarte, după infarctul din 2018. În primăvara acestui an, actorul a fost la un pas de o nouă tragedie. La filmarea pentru partea a doua a filmului ‘Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!’ Busu și-a panicat toți colegii.

Martori la scena care îi putea aduce sfârșitul au fost Văru Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc.

Busu, la un pas de moarte din nou, lângă Cluj 1

Florin Busuioc, la un pas de moarte din nou
Scena s-a filmat la o stână din Munții Apuseni, lângă Cluj. Florin Busuioc s-a urcat pe un ATV și, pentru că nu știa să-l conducă, a fost aruncat într-un prun. Toți cei prezenți la această scenă au tras o sperietură soră cu moartea știind de experiența tristă prin care a trecut Busu în urmă cu doi ani.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă.

Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii.

Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit peripeţia Văru‘ Săndel pentru impact.ro.

error: Content is protected !!