Cluj: Mini-mall între cartierele Zorilor şi Mănăştur, pe strada Frunzişului

Un mini-mall urmează să fie construit între cartierele Zorilor şi Mănăştur, pe strada Frunzişului.

Centrul comercial va avea un regim de înlăţime 3D+P+E și va fi ridicat pe strada Frunzişului 84-86, în spatele magazinului Lidl, informează Ziua de Cluj.

Cluj: Mini-mall între cartierele Zorilor şi Mănăştur, pe strada Frunzişului 1

Investiţia aparţine S.C. Napopark S.R.L, firmă deţinută de omul de afaceri Dorin Bob.

În zonă, dezvoltatorul imobiliar contruieşte, prin firma Studium Green, şi două ansambluri de locuinţe verzi – Wings (228 de apartamente, investiţie 18 milioane euro) şi Seasons (153 de apartamente).

„Pe terenul cu suprafaţă de 914,69 mp, teren ce face obiectul de donaţie autentificată sub nr. 1773 din 17.09.2015 de notar public Smaranda Valeria Buduşan, va fi construit drumul până la strat de uzură, de catre investitor. Acceptarea donaţiei de către municipalitate pentru drumul astfel executat, la strat de uzură, va fi făcută până la data recepţionării construcţiilor (prima constructie) care fac obiectul PUZ, prin certificatul de atestare a edificarii construcţiei.

De asemenea, terenurile pe care vor fi realizate sensul giratoriu, strada de legatură cu centura de ocolire sud a municipiului, conf. PUG prcum şi cel pentru lărgirea str. Frunzişului vor fi donate cu drumurile construite până la stratul de uzură, până la momentul eliberării certificatului de atestare a edificării construcţiei pentru investitiile care fac obiectul PUZ-lui.

Nu în ultimul rând, emiterea certificatului de atestare a edificării centrului comercial se va realiza după recepţionarea lucrărilor de construire a unităţii de învăţământ preşcolar- Corp 6″, se arată în autorizația de construire.