Cluj: Proiect ambițios! Piste pentru biciclete pe malul Someșului în tot județul

Updated on noiembrie 12, 2020 Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat demararea unui proiect ambițios: piste pentru biciclete pe malul Someșului în tot județul.

Alin Tișe spune că are în vedere extinderea proiectului primăriei Cluj Napoca care prevede construirea unei piste de biciclete pe aliniamentul Someșului, în oraș.

Cluj: Proiect ambițios! Piste pentru biciclete pe malul Someșului în tot județul 1

„Există în momentul de față o preocupare a oamenilor de a avea modalități alternative de deplasare sau de avea posibilitatea de ieșiri în zonele frumoase ale județului.

După ce am terminat cu asfaltarea drumurilor vrem să creăm o rețea de piste de biciclete care să dea posiblitatea celor care doresc să ajungă dintr-o parte în alta a județului.

Intenționăm să extindem proiectul Someșului în etapa a doua, după ce Primăria Cluj-Napoca a anunțat că dorește să facă pista de biciclete pe aliniamentul Someșului, vă pot spune că în prezent lucrăm la un proiect care să ducă pista de biciclete în afara municipiului”, a declarat Alin Tișe, citat de Ziua de Cluj.

Proiectul se va numi Culoarul Verde-Albastru și se va întinde de la limita cu Bihorul, înspre Padiș pe Someș până la Dej, limita cu Maramureșul și partea de nord.

error: Content is protected !!