Cluj. Claudiu: „Ţi se rupe inima privindu-i … am fost să iau ardei kapia şi ţelină din piaţă. Oamenii stau in aer liber cu legumele aduse in Cluj de la Arad, dorm in masină (că nu isi permit o chirie) si speră să nu vina gerul foarte repede, ca inca au marfă. Să vă fie rusine pentru asta stimate d-le Orban”

Updated on noiembrie 11, 2020 Vânzătorii de legume au fost scoși în stradă la ordinul lui Ludovic Orban. Specialiștii Guvernului au spus că piețele închise sunt focar de infectare cu coronavirus.
La Cluj-Napoca, toate piețele s-au mutat în exterior, iar producătorii spun că, din cauza frigului, numărul clienților a scăzut. În plus, în lunile următoare riscă să piardă, din cauza temperaturilor scăzute, o mare parte din marfa expusă, anunță TVR Cluj

Claudiu Turcus: „Un guvern PNL obscen care nici măcar nu se mai străduie să mascheze că lucrează pentru nisti băieţi deştepţi care nu se mai satură de făcut bani din orice.

Cluj. Claudiu: „Ţi se rupe inima privindu-i ... am fost să iau ardei kapia şi ţelină din piaţă. Oamenii stau in aer liber cu legumele aduse in Cluj de la Arad, dorm in masină (că nu isi permit o chirie) si speră să nu vina gerul foarte repede, ca inca au marfă. Să vă fie rusine pentru asta stimate d-le Orban” 1

Să calci în picioare demnitatea şi munca unor oameni care oricum trăiesc precar, să inchizi abuziv pieţe în loc să reglementezi, să protejezi si să susţii agricultura românească şi micul comerciant – asta se numeste să distrugi categorii sociale pe care le disprețuieşti, de fapt. Să vă fie rusine pentru asta stimate d-le Orban.

Azi am fost să iau ardei kapia şi ţelină din piaţă. Oamenii stau in aer liber cu legumele aduse in Cluj de la Arad, dorm in masină (că nu isi permit o chirie) si speră să nu vina gerul foarte repede, ca inca au marfă.

Ţi se rupe inima privindu-i şi vorbind cu ei. Mi-aş dori să-i văd laolaltă, pe ei cei fără voce, infriguraţi şi abuzaţi social, aruncând ostentativ, cu furie, mărfurile lor accesibile şi atât de necesare în uşile capitonate ale acestui guvern de impostori şi ticăloşi”.

error: Content is protected !!