(Video) Cluj: Piețele rămân deschise. Emil Boc explică cum vor funcționa

Updated on noiembrie 8, 2020 Primarul Emil Boc a anunțat în această dimineață faptul că piețele din Cluj Napoca vor rămâne funcționale, după ce, conform decizie Guvernului, piețele aflate în spații închise vor fi închise de mâine.

Potrivit edilului, piețele vor fi amenajate în exterior.

(Video) Cluj: Piețele rămân deschise. Emil Boc explică cum vor funcționa 1

„Pe parcursul zilei de ieri am avut discuții cu premierul Ludovic Orban, cu prefectul județului Cluj, cu Direcția Sanitar Veterinară, cu Direcția Sănătate Publică și sunt în măsură să vă spun cum vor funcționa piețele în municipiul Cluj Napoca, începând de mâine dimineață.

Piețele din Cluj Napoca vor rămâne funcționale. Nu vor putea funcționa în interior, dar toate cele 5 pe care primăria le are în administrare (Piața Zorilor, Hermes, Grigorescu, Flora și Ira) vor funcționa în regim deschis.

Vom căuta împreună cu colegii mei soluții în cazul în care vremea se înrăutățește pentru ca piețele să rămână funcționale.

Piețele volante vor fi extinse. Piața volantă de la Sala Sporturilor va funcționa marți, vineri și sâmbătă, program 10.00-17.00, iar joi va funcționa în Gheorgheni, în parcarea de la capătul liniei 3.

Vezi video aici:

Sunt și piețe private în municipiul Cluj Napoca, mă refer la piața Mihai Viteazu și la piața Ion Meșter. Vom acorda sprijin administraților privați pentru funcționarea acestor piețe”, a anunțat primarul în această dimineață.

 

error: Content is protected !!