Valentin: „Emil Boc putem înăspri puțin pedepsele? Pădurea Baciu-Hoia, lângă Cluj. E o pată de verde și aer curat, mânjită de gunoaie lăsate acolo de niște neisprăviți. Șervețele, pungi, doze de bere, sticle goale și moloz (saci întregi de moloz😟)”

Updated on noiembrie 8, 2020 Pădurea Hoia-Baciu de lângă Cluj Napoca nu este, din păcate, protejată așa cum ar trebui. În ultima perioadă au apărut tot mai multe cazuri de tăieri de lemn care pun în pericol existența pădurii.

În plus, zona verde a orașului suferă de o boală comună pădurilor din România, gunoiul.

Valentin: „Emil Boc putem înăspri puțin pedepsele? Pădurea Baciu-Hoia, lângă Cluj. E o pată de verde și aer curat, mânjită de gunoaie lăsate acolo de niște neisprăviți. Șervețele, pungi, doze de bere, sticle goale și moloz (saci întregi de moloz😟)” 1

Un clujean îi cere primarului Emil Boc să înăsprească pedepsele pentru gunoiul aruncat aiurea.

„Pădurea Baciu-Hoia, lângă Cluj. Am ieșit azi să ne oxigenăm plămânii și să ne bucurăm ochii.

E foarte frumoasă zona noastră, însă mă intristează să văd atâtea gunoaie aruncate prin pădure: șervețele, pungi, doze de bere, sticle goale și moloz (saci întregi de moloz😟).

Emil Boc putem înăspri puțin pedepsele? E o pată de verde și aer curat, mânjită de gunoaie lăsate acolo de niște neisprăviți. Dar nici pubele sau coșuri de gunoi nu am văzut în zonele asfaltate sau amenajate. Putem încerca să remediem?”,a scris clujeanul Valentin V.

error: Content is protected !!