Grav. Cluj-Napoca, aproape de 6 cazuri la mie, rata de infectare Dej și Gherla în jur de 8! Situația pe localități

Updated on noiembrie 3, 2020 Situația devine critică la Cluj. Municipiul Cluj se apropie de 6 rata de incidență coronavirus. În peste 30 de localități din județ, rata de incidență a  trecut de pragul de 3 la mia de locuitori.

În județul Cluj coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este de 4,98, iar Cluj-napoca are deja 5,88, anunță Ziua de Cluj.  De altfel, 33 de localități clujene au trecut pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, în timp ce doar 13 sunt sub 1,5/1.000. De exemplu, Dej și Gherla au o rată a infectărilor în jur de 8, iar Sic a trecut de 13 la mie.

Grav. Cluj-Napoca, aproape de 6 cazuri la mie, rata de infectare Dej și Gherla în jur de 8! Situația pe localități 1

Emil Boc, citat de Gandul.: ”Noi testăm mai mult de 5 – 6 ori decât alte județe, dar suntem puși cap de afiș ca număr de cazuri. prin faptul că testăm mai mult însemană că izolăm mai repede cazurile și vom ieși mai repede din această criză.

Grav. Cluj-Napoca, aproape de 6 cazuri la mie, rata de infectare Dej și Gherla în jur de 8! Situația pe localități 2

Spun numai că acest procent ridicat se datorează capacității noastre de testare. Avem patru spitale și cel mai performant spital COVID din România, cu 98% vindecare”.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a comunicat luni situația actualizată a incidenței infecțiilor cu noul coronavirus în fiecare unitate administrativ-teritorială a județului:
Grav. Cluj-Napoca, aproape de 6 cazuri la mie, rata de infectare Dej și Gherla în jur de 8! Situația pe localități 3

error: Content is protected !!